Smashes & badjes

Een verjaardag van je kind, dat is toch wel een van de mooiste mijlpalen in jullie leven. Natuurlijk kan je deze dan ook niet zomaar laten voorbij gaan! En bij deze speciale gebeurtenis wil ik jullie graag bij helpen. Bij C' You photography kan je bijvoorbeeld allerlei smashes doen in combinatie met een badje hierbij denk ik bijvoorbeeld aan een cake-, spaghetti-, paint-, pancake- of yoghurtsmash. Hier krijg je dan de mooiste plaatjes van mee naar huis en het schilderijtje dat je kleine spruit maakt. Je kan een verjaardag natuurlijk ook op andere manieren, in een ander thema vastleggen op beeld en ook hier wil ik jullie graag bij helpen.

Zo een smash is geschikt van 1 tot 99 jaar. Ja, je leest het goed! Niet enkele kinderen kunnen gebruik maken van deze formule, ook oudere kunnen het kind in zich naar boven halen en een zelfgekozen smash doen!
Smashes


Waarschijnlijk kent iedereen wel de beroemde cakesmashes, maar dit is niet de enige cakesmash die je kan doen met je kleine spruit. Er bestaan bijvoorbeeld ook spaghettismashes of paintsmashes. Je kan het zo gek allemaal niet bedenken of er bestaat misschien wel een smash van! En deze kunnen allemaal uitgevoerd worden bij mij.


BadjesNa zo'n heerlijke smash kan je kiezen voor een badje. Eentje met schuim, fruit, melk, bloemen noem maar op. Niet enkel levert dit leuke foto's op, ook word je er kindje er lekker rustig van of de waterrat komt naar boven. Wat ook een leuke ervaring is natuurlijk.